Lacrabere leendő csapata, a Fleury mezével (Fotó: Olivier Parcollet)

 

Lacrabere 2014-ben érkezett a macedón sztárcsapathoz, amellyel 2017-ben csak hosszabbításban kapott ki a Győri ETO-tól a Bajnokok Ligája döntőjében. A Vardar Szkopje a jelenleg futó szezonban egyedüliként százszázalékos a BL-mezőnyben, jogosan tartják ismét a sorozat egyik favoritjának.

A jövő azonban kérdéses, ugyanis az már biztos, hogy a következő idényben Penezicre és Lacrabere-re sem számíthatnak a szkopjeiek. A francia jobbátlövő a nyáron hazatér, az óesztendő  végén kétéves szerződésben állapodott meg a Fleuryvel. Leendő csapata jelenleg az ötödik helyen áll a 12 együttest számláló francia bajnokságban, és szerdán a közvetlen rivális Issy-Paris-t fogadta. A Fleury számára 26–24-es vereséggel végződő találkozó szünetében mutatták be Lacrabere-t új csapatában.

A Vardarnak alaposan szét kell néznie az átigazolási piacon, ha megfelelő helyetteseket akar találni; macedón sajtóhírek szerint már kivetették a hálójukat a norvég balátlövőre, Veronica Kristiansenre, aki azonban tavaly hosszabbított klubjával, a dán FC Midtjyllanddal.