Női kézi: Tomorit megműtötték; Knedlíková is megsérült

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.04. 15:28
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a Fehéroroszország elleni Európa-bajnoki selejtezőn megsérülő Tomori Zsuzsannát megműtötték, Jana Knedlíková pedig sérülés miatt szintén kidőlt a sorból.

„Tomori Zsuzsanna műtéte a mai napon megtörtént. A hétfői MRI-vizsgálat segítségével azonosított elváltozást találtuk az operáció során is. A zúzódás miatt a porcfelszínen törés jelentkezett, amelyet artroszkópos műtéttel távolítottunk el. A tervezett rehabilitációs idő négy-hat hét, amelyet a holnapi napon a játékos meg is kezd” – mondta Balogh Péter csapatorvos a győri klubhonlapnak.„Tomori Zsuzsanna műtéte a mai napon megtörtént. A hétfői MRI-vizsgálat segítségével azonosított elváltozást találtuk az operáció során is. A zúzódás miatt a porcfelszínen törés jelentkezett, amelyet artroszkópos műtéttel távolítottunk el. A tervezett rehabilitációs idő négy-hat hét, amelyet a holnapi napon a játékos meg is kezd” – mondta Balogh Péter csapatorvos a győri klubhonlapnak.

„Jana Knedlíková a tegnap esti edzésen a vádlija belső oldalán izomszakadást szenvedett. Operációra nincs szükség, viszont a sérülés miatt a tervezett rehabilitációs idő itt is négy-hat hetet vesz igénybe” – fogalmazott a csapatorvos a cseh jobbszélsővel kapcsolatban.

A győriekhez kapcsolódó hír még, hogy a korábban részleges hátsó keresztszalag-szakadást szenvedő Anne Mette Hansen megkezdte a rehabilitációt. Ezt a saját Facebook-oldalán közzétett videóban mutatta meg a szurkolóknak. Esetében a klubja továbbra sem adott hivatalos tájékoztatást, csak a dán szövetség írt a sérüléséről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik