Női kézi: több játékos is érkezhet Valceába Siófokról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.16. 13:08
Bár a klub hivatalosan még nem számolt be az átigazolásairól, a román ProSport már kész tényként ír arról, mely játékosokkal erősíti meg keretét a következő idényre a listavezető SCM Ramnicu Valcea női kézilabdacsapata.

Korábban megírtuk, hogy a spanyol Mireya González a Valceánál folytathatja, a legfrissebb hírek szerint nem a 27 éves spanyol jobbátlövő lenne az egyetlen siófoki játékos, aki a román bajnokaspiránshoz igazol. A ProSport úgy tudja, a tunéziai-magyar kettős állampolgárságú beálló, Elghaoui Asma is követheti.Korábban megírtuk, hogy a spanyol Mireya González a Valceánál folytathatja, a legfrissebb hírek szerint nem a 27 éves spanyol jobbátlövő lenne az egyetlen siófoki játékos, aki a román bajnokaspiránshoz igazol. A ProSport úgy tudja, a tunéziai-magyar kettős állampolgárságú beálló, Elghaoui Asma is követheti.

Irányító posztra a DVSC-t elhagyó Madalina Zamfirescu érkezhet, balátlövőbe a korábbi váci és kisvárdai Krisztina Liscsevics, míg jobbátlövőbe a jelenleg is Kisvárdán szereplő Ana Maria Dragut.

A Valcea jelenleg három pont előnnyel vezeti a bajnokságot a CSM Bucuresti előtt, de a címvédő egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A pontazonosság nem a fővárosiaknak kedvez, az egymás elleni eredményekkel a Valcea áll jobban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik