Női kézi: távozik a DVSC szlovén vezetőedzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.04. 18:56
null
Tone Tiselj január 10-én búcsúzhat el a debreceni közönségtől (Fotó: dvsckezilabda.hu)
Két év és egy hónap után távozik a DVSC-TVP női kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról és a klubtól Tone Tiselj – adta hírül a debreceni klub honlapja.

 

 

A klubhonlap tájékoztatása szerint az 56 éves szlovén szakember azért döntött a klubvezetőséggel egyetértésben a szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetéséről, mert már nem volt meg az edző és a csapat közötti összhang, amely a korábbi sikereket inspirálta.

Szombaton a Ferencváros elleni idegenbeli meccsen még Tone Tiselj ül a kispadon, de hétfőtől már Vida Gergő irányítja az edzéseket – olvasható a dvsckezilabda.hu-n. Az eddig az utánpótlásban dolgozó magyar tréner a szezon végéig kapott megbízást, a szakmai stáb többi tagja folytatja a munkáját. Tiseljt a Vasas elleni hazai bajnoki mérkőzés után (január 10., szerda) búcsúztatják el.

Tiselj a kétezres évek első felében érte el edzői pályája legnagyobb sikereit. A Krim Ljubljana női csapatával 2001-ben és 2003-ban megnyerte a Bajnokok Ligáját, míg a szlovén férfiválogatottal ezüstérmes lett a 2004-es Európa-bajnokságon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik