Női kézi: régi ismerős érkezhet jobbátlövőbe a Győrhöz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.21. 15:28
Már csak egy hely betöltetlen a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának következő szezonra szóló keretében. Ma az is hivatalossá vált, hogy nem Tomori Zsuzsanna lesz a nyáron érkező Amanda Kurtovic társa jobbátlövőben, montenegrói sajtóhírek szerint egy korábbi játékos térhet vissza a kisalföldi klubhoz.

Montenegró legrégebbi napilapja, a Pobjeda keddi számának sportmellékletében a vezető hírek között hozta, hogy Katarina Bulatovics visszatérhet a Győri ETO-hoz (az információt később több oldal is átvette). A 34 éves klasszis jobbátlövő jelenleg a Buducsnoszt Podgorica játékosa, azonban könnyen lehet, hogy a harmadik időszaka csak egy évig tart Dragan Adzsics együttesénél. A távozását támaszthatja alá, hogy a Buducsnoszt ma bejelentette, leigazolta a szlovén Barbara Lazovicot, aki Bukarestből érkezik a nyáron.bejelentette, leigazolta a szlovén Barbara Lazovicot, aki Bukarestből érkezik a nyáron.

A Pobjeda arról írt kedden, hogy a napokban megszülethet a végleges megállapodás Bulatovics és a Győr között, így könnyen lehet, hogy hamarosan bejelenti az ETO az utolsó érkezőjét. A lap szerint a Rosztov-Don és a Siófok is érdeklődött Bulatovics iránt, de végül a Győr lehet a befutó.

Mint ismert, a Győrben jobbátlövőben számításba vett Nora Mörk a CSM Bucuresti-hez, míg Tomori Siófokra igazolt, és eddig csak Kurtoviccsal állapodott meg a klub.

Bulatovics számára nem lesz ismeretlen Győr, ugyanis a 2013–2014-es szezonban már szerepelt a csapatban, akkor triplázott Ambros Martín együttesével, a magyar bajnokság mellett a Magyar Kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerte. Az más kérdés, hogy a most futó idényben már nem mutatott kiemelkedő formát, de az is igaz, hogy jobbátlövőben nagyon szűk a merítési lehetőség nemzetközi szinten.

A Pobjeda szerint Bulatovics érkezhet Győrbe
A Pobjeda szerint Bulatovics érkezhet Győrbe

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik