Női kézi: Penezic meggondolta magát, még legalább egy évet vállal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.21. 23:17
A Vardar Szkopje női kézilabdacsapatának klasszis átlövője, Andrea Penezic úgy döntött, az idény végeztével mégsem hagy fel a játékkal, hanem még legalább egy szezont vállal, bár azt még nem tudja, melyik együttes színeiben fogja ezt megtenni.

Mint korábban megírtuk, a 32 éves horvát balátlövő év végén egy tévéműsorban még arról beszélt, hogy ez az utolsó szezonja, azóta azonban meggondolta magát.Mint korábban megírtuk, a 32 éves horvát balátlövő év végén egy tévéműsorban még arról beszélt, hogy ez az utolsó szezonja, azóta azonban meggondolta magát.

„Valóban a visszavonulást fontolgattam, de aztán arra jutottam, hogy még van dolgom a kézilabdapályán, így még legalább a következő szezonnak is nekivágok. Jelenleg több klubbal is tárgyalásban állok, de még nincs meg a következő csapatom. Arra számítok, hogy a közeljövőben ez a kérdés is megoldódik" – mondta Penezic a stregspiller.com-nak adott interjúban. Macedón oldalakon olyat pletykát is lehetett olvasni a napokban, hogy a kiváló átlövő Siófokon köthet ki.

Mint ismert, a Vardar Szkopje női csapata a nyáron szélnek ereszti a játékosait, akiknek a helyét fiatal macedónok fogják átvenni.

„Ez az utolsó esélyünk így együtt, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját. A negyeddöntős helyünk már biztos, de szeretnénk az első helyen végezni a középdöntős csoportunkban. Még három meccs van hátra, és egy pontot sem szeretnénk elveszíteni" – tette hozzá Penezic, akit nem lepett meg a Vardar kiegyensúlyozott teljesítménye, miután már több éve együtt játszik a szkopjei csapat magja.

„De amit eddig elértünk, mit sem ér, ha nem tudjuk fenntartani a formánkat a májusi négyes döntőig."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik