Női kézi: peches sérülést szenvedett a Fradiba tartó beálló

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.20. 10:24
Súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett Bobana Klikovac az SCM Craiova női kézilabdacsapatának legutóbbi mérkőzésén.

A montenegrói és román sajtóban a Ferencvárossal hírbe hozott 22 éves beálló a friss EHF-kupa-győztes Craiova utolsó román bajnokiján sérült meg. A Dunarea Braila otthonában lejátszott szombati meccsen csapata első támadásából gólt szerzett, a földre érkezés után azonban a térdéhez kapott, és már nem is tudta folytatni a meccset. A Gazeta Sporturilor beszámolója szerint valószínűleg elszakadt a térdszalag a bal térdében, ez pedig hosszú kihagyást jelentene. a Ferencvárossal hírbe hozott 22 éves beálló a friss EHF-kupa-győztes Craiova utolsó román bajnokiján sérült meg. A Dunarea Braila otthonában lejátszott szombati meccsen csapata első támadásából gólt szerzett, a földre érkezés után azonban a térdéhez kapott, és már nem is tudta folytatni a meccset. A Gazeta Sporturilor beszámolója szerint valószínűleg elszakadt a térdszalag a bal térdében, ez pedig hosszú kihagyást jelentene.

A Craiova egyébként 21–20-ra megnyerte a meccset, ezzel a CSM Bucuresti mögött a második helyen zárta a román bajnokságot, Így története során először elindulhat a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Az NB I-ben az első helyért a Győrrel harcoló Ferencváros még nem számolt be a jövő évi keretéről. Klikovac 2015 és 2017 között a DVSC, majd a Fehérvár játékosa volt, tehát nem lenne számára ismeretlen a magyar bajnokság.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik