Női kézi: „Néhány játékos Neagu miatt játszik Bukarestben”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.05. 16:06
A CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának klasszis beállója, a közelmúltban hosszabbító Dragana Cvijics reményét fejezte ki, hogy a jelenleg sérülésből lábadozó Cristina Neagu hosszabbít, ugyanis elmondása szerint több társa is a balátlövő miatt választotta a bukaresti együttest.  

Mint ismert, jelenleg is zajlanak a tárgyalások Neagu és a CSM között, s a klub kifejezte, hogy nem tud az idény végén lejáró szerződésnél jobb feltételeket kínálni. Mint ismert, jelenleg is zajlanak a tárgyalások Neagu és a CSM között, s a klub kifejezte, hogy nem tud az idény végén lejáró szerződésnél jobb feltételeket kínálni.

Nagyon szeretném, hogy maradjon a következő szezonra, mert én is miatta játszom Bukarestben – mondta Dragana Cvijics Neagu kapcsán a Telekom Sportnak. – Örülök, hogy a világ legjobbjával játszhatom együtt, szerintem a legutóbbi szavazást is neki kell nyernie. Biztos vagyok benne, hogy a többiek is hasonlóan éreznek, mert néhányan miatta vannak itt, nem azért, mert imádják Romániát vagy bármi más indokból. Ő a legnagyobb sztár jelenleg a női kézilabdában. Mindenkinek boldognak kell lennie, hogy itt van, és támogatni kell őt, mert nagyon nehéz, amikor az emberek a fizetésed alapján ítélnek meg, de ha engem kérdeznek, még többet is megérdemelne. Többet, mint amennyit most kap, mert nagyon ritka a hasonló játékos.”

A CSM-re március 13-án fontos mérkőzés vár a román bajnokságban, amikor a listavezető, még hibátlan Valcea otthonába utazik. Az 5. fordulóban hazai pályán 22–19-re kapott ki a riválisától, így nem lesz egyszerű a „fordítás”. A Bajnokok Ligájában legutóbb meglepő vereséget szenvedett a Krim Ljubljana otthonában, az utolsó fordulóban azonban a Thüringer HC legyőzésével akár még odaérhet a középdöntős csoport második helyére, de ehhez az is kell, hogy a Győri ETO és a Ferencváros is nyerjen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik