Női kézi: „Neagunak nagyon jó ajánlata van a Bresttől”

Vágólapra másolva!
2019.03.08. 18:11
Herbert Müller, a Thüringer HC női kézilabdacsapatának vezetőedzője a CSM Bucuresti elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt beszélt a románok legnagyobb sztárja, Cristina Neagu helyzetéről.

Mint ismert, a CSM szeretné megtartani Neagut, de nem tud a szezon végén lejáró szerződésénél jobb feltételeket kínálni, márpedig a sérülésből lábadozó balátlövő magasabb fizetésre vágyik. Mint ismert, a CSM szeretné megtartani Neagut, de nem tud a szezon végén lejáró szerződésénél jobb feltételeket kínálni, márpedig a sérülésből lábadozó balátlövő magasabb fizetésre vágyik.

„Remélem, nem a Bresthez megy – mondta a romániai születésű Herbert Müller a Telekom Sportnak. – Cris nagyon fontos elem minden edző tervében. Nincs nála jobb játékos. Azt hallottam, hogy nagyon jó ajánlata van a Bresttől. Nem hiszem, hogy Győrbe menne, Brest és Bukarest között fog választani. Remélem, az országban marad, mert azért jött , és segíti a Bukarestet a Bajnokok Ligája megnyerésében.”

Tavaly februárban a bukaresti városvezetés hivatalos közleményben ismertette, hogy Neagu havonta 17366 eurót (5.3 millió forintot) keres. Érdekesség, hogy a jelenleg érvényes szerződése alapján maga fedezi a rehabilitációja költségeit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik