Női kézi NB I: hosszabbított Győrben a válogatott kapus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.15. 10:50
null
Kiss Évával hamar megegyezett a győri vezetés (Fotó: gyorietokc.hu)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Győri Audi ETO KC bejelentette, hogy meghosszabbította Kiss Éva szerződését. A címvédő együttes nemrégiben másik kapusával, Amandine Leynaud-val is megegyezett a közös folytatásról. 

 

„Fantasztikus teljesítménnyel kápráztatott el minket Kiss Éva az elmúlt szezon során is. Nem volt kérdés, hogy újfent szerződést kínáljunk neki. Nem árulok el nagy titkot, hamar sikerült megegyeznünk. Örülök, hogy elfogadta ajánlatunkat és újabb egy évig a győri színekben versenyez majd. A csapatnak szüksége van egy ilyen rutinos kapusra” – idézi a győriek közleménye Bartha Csaba klubelnököt.

„Jól érzem magam Győrben, és valóban jól sikerült a tavalyi évem a csapattal és a válogatottal is. Sikerült gyorsan megegyezni a klubbal, örülök hogy továbbra is a Győri Audi ETO KC-ban szerepelhetek. Minden évben komoly célokat tűz ki elénk a klubvezetés, szeretném, ha nem csak idén, de jövőre is eredményesek lehetnénk. Minden adott a sikerhez, így nekünk már »csak« a kézilabdára kell koncentrálnunk.” – mondta a 2018-as év legjobb női kapusának megválasztott Kiss Éva.

A rutinos játékos 2015 nyarán szerződött a Győri Audi ETO KC csapatához. Az azóta eltelt időben két alkalommal emelhette magasba a Bajnokok Ligája trófeáját, egy alkalommal ezüstérmet szerzett a sorozatban. Háromszoros magyar bajnok és kétszeres Magyar Kupa-győztes zöld-fehér mezben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik