Női kézi NB I: hat érkező, hat távozó Mosonmagyaróváron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.30. 17:14
Az idén kisebb lesz a mozgás a Mosonmagyaróvár női kézilabdacsapatánál, mint tavaly nyáron, amikor tizenegyen távoztak a keretből – derült ki Tenk Gábor klubelnök szavaiból.

A mosonmagyaróvári csapatból a Szeged KKSE-hez igazoló Szepesi Ivett mellett Csapó Kyra (DKKA), Tamires Morena (Franciaország; Dijon), Puhalák Szidónia (Győri Audi ETO KC), Vékássy Fruzsina és Monika Rajnohová távozik.a Szeged KKSE-hez igazoló Szepesi Ivett mellett Csapó Kyra (DKKA), Tamires Morena (Franciaország; Dijon), Puhalák Szidónia (Győri Audi ETO KC), Vékássy Fruzsina és Monika Rajnohová távozik.

S hogy kik érkeznek? A kapuba Wéninger Alexa (Győri Audi ETO KC), a belső posztokra Kopecz Barbara (Kecskeméti NKSE), irányítónak Monika Janeska (macedón; ZRK Gevgelija) és Wolf Alexandra (MTK-Budapest), jobbszélsőnek Töpfner Alexandra (MKC SE junior), balszélsőnek Hajtai Vanessza (DKKA).

„A lányok a rájátszás során bebizonyították, hogy elsősorban csapatként erősek, ezért is igyekeztünk olyan kézilabdázókkal pótolni a távozókat, akik reményeink szerint hamar beilleszkednek, és segítségükkel a csapatmunkánk révén tudjuk majd pótolni azt, amit más klubok az anyagi lehetőségeik által kompenzálnak” – fogalmazott Varga József vezetőedző.

Az NB I-ben a 10. helyen végző csapat játékosai június 3-tól lesznek szabadságon, a felkészüléssel és edzőtáborral fűszerezett alapozás július 18-án kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik