Női kézi NB I: fizetéscsökkentés, szerződésbontások a DKKA-nál

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.04.21. 06:42
null
Forrás: kohaszkezi.hu
A koronavírus-járvány miatti rendkívüli helyzet miatt végrehajtott szerződésmódosításokról és -bontásokról számolt be hivatalos honlapján a női kézilabda NB I-ben szereplő Dunaújváros.

„Célunk a következő időszakban a társaság működésének fenntartása a rendelkezésre álló pénzeszközök racionális és takarékos felhasználásával, a munkatársak megtartása, valamint a majdani újrakezdés előkészítése” – olvasható a 2020. április, május, valamint június hónapokra vonatkozó döntések indoklása a Mátyás Gábor ügyvezető aláírásával megjelent közleményben.

A játékoskeret megerősítésének múlt heti bejelentésekor már beszámoltunk arról, hogy ötven százalékkal csökkentették a stáb tagjai és a kézilabdázók fizetését a következő időszakra. A mostani közleményből kiderül: a DKKA munkavállalói közül négyen nem fogadták el a felajánlott változtatást.

„Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden kedves munkatársunknak, akik a körülményekre való tekintettel, a jövőnk érdekében vállalták a szerződések közös megegyezéssel való módosítását, s ezzel az ötvenszázalékos fizetéscsökkentést. Mindössze négy munkavállalónk nem fogadta el a felajánlott változtatást, velük a klub szerződést bontott, köszönjük szépen eddigi munkájukat, és további sok sikert kívánunk nekik!”

A közlemény ide kattintva olvasható el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik