Női kézi NB I: „Azt gondoltuk, hogy ezt már nem lehet fokozni”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.02. 20:10
A női kézilabda NB I rangadóján a Győri Audi ETO KC otthon 26–24-re legyőzte az FTC-Rail Cargo Hungariát, így visszavágott az őszi, kétgólos vereségért. Mivel ezúttal is két találat volt a felek között, a végelszámolásban a jobb gólkülönbség dönthet majd – feltéve, hogy mindkét csapat ugyanannyi pontot szerez a hajrában. A mérkőzést követően az M4 Sport kamerája előtt értékelt a két edző, Elek Gábor és Ambros Martín.

„Nagyon nagyot harcoltunk, a végére egy kicsit elfáradtunk. Ez az eredmény azt jelenti, hogy nem ért véget a bajnokság, tovább megy majd a harc a gólkülönbségért. Ez egy újabb dráma. Azt gondoltuk, hogy ezt már nem lehet fokozni… De lehetett! Úgy gondolom, hogy jó propagandája volt a sportnak ez a meccs. Most még dolgozik bennem az adrenalin, nem tudom eldönteni, hogy elégedett vagyok-e, vagy sem. Nyilván örülök neki, hogy nyitva maradt a kérdés, azonban egy kis szerencsével el is dőlhetett volna” – mondta a találkozó lefújása után Elek Gábor, az FTC edzője.Elek Gábor, az FTC edzője.

„Elég sokat beletettünk ebbe a mérkőzésbe, amely összességében nagyon nehéz volt. Vegyes érzéseim vannak, ám amiatt elégedett vagyok, hogy nyertünk. Végig érzetük a nyomást, a teljes második félidőben futottunk az eredmény után, majd a hajrában lenyűgözően teljesítettünk. A legfontosabb a csapat harciassága, küzdőszelleme volt. Amikor vezetettek, és könnyedén játszottak, egymás után lőtték a gólokat, az nehéz volt. De még ebben a szituációban is nyugodtak maradtunk, és a magunk dolgára összpontosítottunk. Roppant nehéz lesz a hajrá, ráadásul ott van a final four is. Az biztos, hogy harcolni fogunk az utolsó pillanatig, mind a két sorozatban” – értékelt Ambros Martín, a győriek edzője.

NŐI KÉZILABDA NB I
A 20. FORDULÓBÓL ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉS
Győri Audi ETO KC–FTC-Rail Cargo Hungaria 26–24
(12–15)

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJÁT IDE KATTINTVA OLVASHATJÁK EL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik