Női kézi: Martín pozitív tapasztalatokat szerzett a Népligetben

Vágólapra másolva!
2013.03.08. 12:59
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatát irányító Ambros Martínnak pozitív tapasztalati vannak a Ferencváros otthonában játszott találkozójukról, amely 34–34-es döntetlennel zárult.

„Számomra ennek a mérkőzésnek teljes mértékben pozitív tapasztalatai vannak – nyilatkozta a spanyol szakember. – Hiszen mi vagyunk az egyetlen csapat, amely ebben a szezonban a Fraditól a saját otthonában pontot szerzett. Ami a játékunkat illeti, megtapasztalhattuk, mi a következménye annak, ha egyáltalán nem védekezünk, és nem a saját játékunkat játsszuk, hanem az ellenfélét. Ha nem koncentrálunk, mi is tudunk akár veszíteni is. Ennél több jelentőséget azonban nem tulajdonítok az eredménynek.”

A győriek már elődöntősök a BL-ben – adódik a kérdés: hogyan állnak a soron következő, Podgorica elleni meccsükhöz?

„A kvalifikációt elérve az a legfontosabb, hogy ne ebben a tudatban készüljünk és lépjünk pályára. Sem Podgoricában, sem itthon, majd a Randers ellen nem szabad a középdöntős státuszra gondolnunk, hanem pont ugyanazzal a mentalitással, stílussal és keménységgel kell fellépnünk, mint eddig. Egy csapatnak addig nem szabad ezen a gondolkodásmódon változtatni, amíg nem érte el a kitűzött célját.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik