Női kézi: Lelkileg és fizikailag is kipihentem magam – Háfra Noémi

Vágólapra másolva!
2020.07.16. 11:11
Már elkezdte a felkészülést a következő évadra a Ferencváros női kézilabdacsapata. A játékosok újult erővel vetették bele magukat a munkába, köztük Háfra Noémi is, akit az EHF az előző idényben mutatott teljesítménye alapján egymás után másodszor választott meg a Bajnokok Ligája legjobb fiatal játékosának. A 21 éves balátlövő úgy érzi, a koronavírus időszaka alatt teljesen kipihente magát. 

„Amióta kézilabdázom, nem volt lehetőségem ennyit pihenni. Regenerálódott a testem és kitisztult a fejem is. Úgy érzem, újult erővel tudok nekiállni az alapozásnak, és remélem, a bajnokságnak is, s ez örömmel tölt el. Nyilván a koronavírus rossz helyzetet teremtett a világon, én viszont úgy tekintettem rá, hogy végre tudtam pihenniválaszolt Háfra Noémi arra a kérdésre, hogy mentálisan rendbe tette-e magát a kényszerszünetben, hiszen az előző évadban érződött rajta, hogy nagy nyomás alatt játszik.

A következő idényben valószínűleg kisebb terheléssel kell szembenéznie, hiszen Emily Bölk személyében német válogatott poszttársat kapott, így megosztva a feladatokat, belőle sem vesznek olyan sokat ki a meccsek. Az FTC új balátlövője egyébkéntnemrég beszélt Háfráról a Nemzeti Sport hasábjain,miszerint rossz emlékeket őriz róla a 2018-as világbajnokságról, hiszen az utolsó másodpercekben lőtt bombagóljával győzte le a magyar válogatott a németeket a középdöntőben. A 21 éves játékos erre is reagál videónkban, valamint az előző idény tanulságairól is beszél, s szóba kerül az is, hogy egymás után másodszor választotta meg az EHF a Bajnokok Ligája legjobb fiatal játékosának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik