A válogatott miatt meggondolhatja magát (Fotó: MKSZ/Kovács Anikó)

A 103-szoros válogatott játékos az M4 Sportnak elmondta, az év elején úgy érezte, eljött az ideje a visszavonulásnak, de olimpiai szerepléssel akarta lezárni a karrierjét.

„Ez most változott, egy évvel halasztottak, s ez nyilvánvalóan elgondolkodtató, mert minden sportolónak az az álma, hogy szerepeljen az olimpián″ – nyilatkozott a 32 éves kapus, hozzátéve, hogy jelenleg még nem tudja, milyen végső döntést hoz, de bármi is lesz ez, a győri klub biztosan támogatni fogja ebben.

A koronavírus-járvány miatt félbeszakadt szezont Kiss úgy értékelte, hogy bár voltak kisebb hullámvölgyei a győri együttesnek, végeredményben hozta azt, „amit hozni kellett″, a csapat folyamatosan alakult, az új játékosok beépültek, és összeállt a játék. A Győr a BL-ben bejutott a negyeddöntőbe, az NB I-ben listavezető.

„Tőlünk mindenki azt várja, hogy mindig nyerjünk, de néha a vereségek jól jönnek abból a szempontból, hogy ezek után megerősödünk és összeszedjük magunkat″ – jelentette ki az Európa-bajnoki bronzérmes, háromszoros BL-győztes kézilabdázó.

Elmondta, igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy otthoni körülmények között formában tartsák magukat, ugyanakkor a labdás edzések hiányoznak a játékosoknak.

„Minden napra megkapom az edzéstervet, ezt végrehajtom, most ugyanis nem mérkőzésről mérkőzésre, hanem napról napra tudok csak készülni, így próbálom kihozni a legjobbat a helyzetből″ – fogalmazott Kiss Éva.