Női kézi: Kristiansent pihentetik, kimaradt a norvég keretből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.05. 12:26
A győri Veronica Kristiansen nem tagja a norvég női kézilabda-válogatott legfrissebb keretének, a helyi szövetség tájékoztatása szerint ennek egészségügyi, összterheléssel kapcsolatos oka van.

Ez minden bizonnyal azzal a korábbi hírrel van összefüggésben, hogy az irányító-átlövő a szeméremcsonti ízület (szimfízis) gyulladásával bajlódik, és a nyáron három hónapos, sportmentes szünet vár rá, de valószínűleg már most, a szezon közben is kímélni akarják. a korábbi hírrel van összefüggésben, hogy az irányító-átlövő a szeméremcsonti ízület (szimfízis) gyulladásával bajlódik, és a nyáron három hónapos, sportmentes szünet vár rá, de valószínűleg már most, a szezon közben is kímélni akarják.

Stine Oftedal és Kari Brattset személyében azért két győri játékos így is van a névsorban, Kari Aalvik Grimsbö szünetelteti a válogatottságot, míg Nora Mörk a visszatérésére készül hosszú kihagyását követően.

A norvégok a Golden League keretében március végén a franciákkal, a dánokkal és a románokkal csapnak össze.

A NORVÉG KERET A MÁRCIUSI GOLDEN LEAGUE-RE
Kapusok:
Silje Solberg (Siófok), Katrine Lunde (Vipers)
Mezőnyjátékosok: Henny Ella Reistad (Vipers), Emilie Hegh Arntzen (Vipers), Heidi Löke (Storhamar), Silje Waade (Vipers), Stine Bredal Oftedal (Győri Audi ETO), Malin Aune (Vipers), Kari Brattset (Győri Audi ETO), Vilde Mortensen Ingstad (Esbjerg), Helene Gigstad Fauske (Herning-Ikast), Moa Högdahl (Viborg), Marit Rosberg Jacobsen (Esbjerg), Ingvild Bakkerud (Odense), Camilla Herrem (Sola), Sanna Solberg (Esbjerg), Marta Tomac (Vipers)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik