Női kézi: korábbi és jelenlegi győriek Mosonmagyaróváron

Vágólapra másolva!
2015.06.18. 16:00
Kialakult a Mosonmagyaróvár női kézilabdacsapatának kerete a 2015–2016-os szezonra. Hlavaty Tamás csapata jelentősen átalakul a nyáron, több jelenlegi és korábbi játékos is érkezik a Győri Audi ETO KC-tól.

„Tizenegy játékosunk megy el, javarészt azért, mert más csapathoz hívták őket. Mi nem a bajnoki címre hajtunk, az utánpótlást szeretnénk fejleszteni, a fiatal játékosoknak lehetőséget adni. A kezdetektől itt lévők közül Szemerey Zsófi marad. Dombi Luca is itt játszik tovább” – mondta a Mosonmagyaróvári Városi Tv adásában a klub elnöke, Tenk Gábor.Tenk Gábor.

Az elnök felsorolásából kiderült, hogy a Győri Audi ETO KC felnőttkeretéből Szepesi Ivett, Csapó Kyra, Tamires Morena érkezik az együtteshez, illetve visszatér a kölcsönből Jana Knedlíková. Vesztergombi Dalma is újra a csapat tagja lesz, jön még Bízik Réka, továbbá fiatalok, Horváth Petra, Kiss Nikolett, Bouti Fruzsina, Vékássy Fruzsina, Hársfalvi Júlia, Katona Flóra, Pintér Zsanett alkotják a csapatot.

„Ők részben győri játékosok, részben kívülről érkeznek, részben visszatérők. Szakmai együttműködésben vagyunk az ETO-val, viszont önálló költségvetéssel és önálló klubként működünk, tehát a feltételeket magunknak kell megteremtenünk, a szakmai munkát kapjuk elsősorban a Győri ETO-tól” – mondta a városi televízióban Tenk Gábor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik