Női kézi: Komcsi-aláírás a DVSC-mezen, több pénz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.15. 12:15
Több pénzből gazdálkodhat a DVSC-TVP női kézilabdacsapata az új idényben, ezért jobb szereplést is remélnek a csapattól – derült ki a klub pénteki sajtótájékoztatóján.

„Egyik előző szezonbeli támogatónk sem hagyta el a klubot, ami azt jelzi, jól csináljuk a dolgokat, sőt, új szponzorokkal is gazdagodtunk – idézi Ábrók Zsolt ügyvezető igazgató szavait a haon.hu. – A költségvetésünk három stabil lábon áll: az önkormányzat mint tulajdonos az idén már 70 milliót ad, valamint 30 milliót kapunk a Cívis Háztól, ezen felül 100 millió szponzori pénzzel számolunk, valamint a TAO-s támogatásokból is legalább ennyi fog befolyni. Mindez azt jelenti, hogy a büdzsénk szerencsére nőni fog.” Ábrók Zsolt ügyvezető igazgató szavait a haon.hu. – A költségvetésünk három stabil lábon áll: az önkormányzat mint tulajdonos az idén már 70 milliót ad, valamint 30 milliót kapunk a Cívis Háztól, ezen felül 100 millió szponzori pénzzel számolunk, valamint a TAO-s támogatásokból is legalább ennyi fog befolyni. Mindez azt jelenti, hogy a büdzsénk szerencsére nőni fog.”

A DVSC-TVP néven szereplő együttesben Bohus-Karnik Mercédesz befejezte pályafutását, a jövőben Kiss Ferencnek segít, a technikai feladatokat látja el, míg Sopronyi Anett sportmunkatársként fog tevékenykedni a klubnál.

A csapat meccseire a jegyek 1000 forintba kerülnek, a bérleteket 15 000 forintért lehet megvenni. Akik szeptember 1-jéig vásárolnak, Párizsba szóló repülőjegyet nyerhetnek, de az egy-egy összecsapásra szóló tiketteket is érdemes lesz megtartani, hiszen azok Londonig repíthetik a szerencséseket.

A Loki hazai szerelése továbbra is piros-fehér lesz, amelyen feltűnik Komáromi Gábor aláírása is, ugyanis a klub ezzel a gesztussal kíván tisztelegni egyik legnagyobb fanatikusának emléke előtt. „A családjával egyeztetve azt találtuk ki, hogy a lányok szerelésén, a DVSC-címer felett ott díszeleg majd arany cérnával behímezve Komáromi Gábor aláírása. Sőt, a bajnokság befejeztével elárverezzük ezeket a mezeket és a befolyó összeget átadjuk az özvegyének” – mondta Ábrók.

Kiderült, a DVSC-nél a könnyebb átjárhatóság érdekében eltörölték a szigorúan vett korosztályokat, a legtehetségesebbeket egy csapatba tették, ők küzdenek az NB I/B-ben. „Amíg nincs egy olyan sikeres felnőttcsapat, amelybe, úgy érzik, megtiszteltetés bekerülni, könnyen elcsábíthatóak a kimagasló sportolóink. Ezt próbáljuk megelőzni, ezt szolgálja az utánpótlás átszervezése is. Újraaktiváltuk a Debrecen Kézilabda Sportjáért Alapítványt, aminek hála a gyerekek ösztöndíjban részesülhetnek” – tette hozzá az ügyvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik