Női kézi: Klivinyi nem tudott csatlakozni a válogatott kerethez

Vágólapra másolva!
2018.03.18. 22:09
Megkezdte felkészülését Győrben a magyar női kézilabda-válogatott a Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtezőkre. A keret ezúttal 20 tagú, az előzetesen kihirdetett csapathoz képest Klivinyi Kinga vállsérülése miatt nem tudott csatlakozni a csapathoz, míg a ferencvárosi Mészáros Rea helyett az érdi Szabó Laura kapott meghívót.

Mint ismert, a Magyar Kézilabda-szövetség a csütörtöki mérkőzés előtt búcsúztatja a nemzeti csapatbeli szereplését befejező Görbicz Anitát, aki 233 mérkőzésen 1111 gólt szerzett a válogatottban. Aki személyesen szeretne ott lenni az elmúlt 15 év legjobb magyar kézilabdázónőjének búcsúmeccsén, még nem maradt le a lehetőségről: a www.kezilabdaszeretlek.hu internetes oldalon 3000, 4500 és 6000 forintos áron lehet jegyeket kapni a csütörtök esti mérkőzésre.Mint ismert, a Magyar Kézilabda-szövetség a csütörtöki mérkőzés előtt búcsúztatja a nemzeti csapatbeli szereplését befejező Görbicz Anitát, aki 233 mérkőzésen 1111 gólt szerzett a válogatottban. Aki személyesen szeretne ott lenni az elmúlt 15 év legjobb magyar kézilabdázónőjének búcsúmeccsén, még nem maradt le a lehetőségről: a www.kezilabdaszeretlek.hu internetes oldalon 3000, 4500 és 6000 forintos áron lehet jegyeket kapni a csütörtök esti mérkőzésre.

A MAGYAR NŐI VÁLOGATOTT 20 FŐS KERETE
Kapusok:
BÍRÓ Blanka (FTC-Rail Cargo Hungaria), JANURIK Kinga (Érd), KISS Éva (Győri Audi ETO)
Jobbszélsők: BÓDI Bernadett (Győri Audi ETO), FALUVÉGI Dorottya (FTC-Rail Cargo Hungaria), LUKÁCS Viktória (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Jobbátlövők: HORNYÁK Dóra (FTC-Rail Cargo Hungaria), KARNIK Szabina (MTK Budapest), KOVÁCS Anna (Dunaújvárosi KKA), TOMORI Zsuzsanna (Győri Audi ETO)
Irányítók: KOVACSICS Anikó (FTC-Rail Cargo Hungaria), TÓTH Gabriella (Érd)
Beállók: KISFALUDY Anett (Érd), SIRIÁN Szederke (DVSC-TVP), SZABÓ Laura (Érd)
Balátlövők: HÁFRA Noémi (FTC-Rail Cargo Hungaria), SZÖLLŐSI-ZÁCSIK Szandra (Budaörs)
Balszélsők: MÁRTON Gréta (FTC-Rail Cargo Hungaria), PUHALÁK Szidónia (Győri Audi ETO), SCHATZL Nadine (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Szövetségi kapitány: Kim RASMUSSEN

NŐI KÉZILABDA EURÓPA-BAJNOKSÁGI SELEJTEZŐ
7. CSOPORT, 3. FORDULÓ

Március 22., 18.00, Győr: Magyarország–Hollandia (Tv: M4 Sport)
JEGYVÁSÁRLÁS
Jegyárak: 3000 forint, 4500 forint, 6000 forint

A csoport állása: 1. Hollandia 4 pont (+40), 2. Magyarország 4 (+32), 3. Fehéroroszország 0 (–19), 4. Koszovó 0 (–53)
A csoport 1–2. helyezettje, valamint a hét selejtezőcsoport legjobb harmadikja jut ki az Európa-bajnokságra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik