Női kézi: juniorválogatott kapust igazolt a Siófok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.07. 12:21
Juniorválogatott kapust igazolt a női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok: a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy hosszú távú szerződést kötött Csapó Kincsővel. A 17 éves játékos a Dunaújvárostól érkezett.

„Nagyon örülünk, hogy a jövő egyik kiemelkedő magyar kapustehetségét és reménységét sikerült Siófokra csábítanunk – idézi a Siófok honlapja Bitter Miklós technikai igazgatót. – Kincső személyében egy elhivatott, nagyon jó munkamorállal rendelkező sportolót ismertünk meg, akiben a szakma is óriási fejlődési potenciált lát. Hosszú távú szerződést kötöttünk vele, lépésről lépésre szeretnénk majd a klub felnőttcsapatába beépíteni. Siófokon minden körülmény adott ahhoz, hogy a megfelelő munkával és kitartással a legjobbat hozza ki magából, amelyhez természetesen minden háttértámogatást biztosítunk neki. Kincső a felnőttcsapat keretének tagja lesz, emellett utánpótláscsapatainkban is játéklehetőséget kap majd.”„Nagyon örülünk, hogy a jövő egyik kiemelkedő magyar kapustehetségét és reménységét sikerült Siófokra csábítanunk – idézi a Siófok honlapja Bitter Miklós technikai igazgatót. – Kincső személyében egy elhivatott, nagyon jó munkamorállal rendelkező sportolót ismertünk meg, akiben a szakma is óriási fejlődési potenciált lát. Hosszú távú szerződést kötöttünk vele, lépésről lépésre szeretnénk majd a klub felnőttcsapatába beépíteni. Siófokon minden körülmény adott ahhoz, hogy a megfelelő munkával és kitartással a legjobbat hozza ki magából, amelyhez természetesen minden háttértámogatást biztosítunk neki. Kincső a felnőttcsapat keretének tagja lesz, emellett utánpótláscsapatainkban is játéklehetőséget kap majd.”

Csapó Kincső a Dunaújváros ifjúsági csapatában szerepelt többnyire, de védett többször a felnőttek között is. Jelenleg a juniorválogatott tagjaként készül az Eb-re.

„Már tavaly és azelőtt is kaptam ajánlatokat, de az iskola miatt nem akartam váltani. Idén új lehetőségeket szeretnék magam elé tárni – mondta a fiatal kapus új klubja honlapjának. – A Siófok egy nagyon szimpatikus klub, ráadásul sok mindenkit ismerek már az utánpótlásban is. Ez nagy lépés a fejlődésem szempontjából. Idővel szeretnék a klub első számú kapusa lenni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik