Női kézi: Jól kiegészítjük majd egymást Klujber Katrinnal – Alicia Stolle

ROSKA EMESE BOGLÁRKA, PUSZTAI VIOLAROSKA EMESE BOGLÁRKA, PUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2020.07.17. 10:56
Hét új, köztük három német válogatott játékossal bővült a Ferencváros női kézilabdacsapatának kerete a következő idényre. Alicia Stolle – aki karrierje során először állt légiósnak – egyelőre kisebb sérülés miatt még nem edz együtt az új társakkal.

Míg nem végezhet teljes edzésmunkát a Thüringer HC-től érkező 24 éves jobbátlövő, addig van ideje arra, hogy feltérképezze, milyen formában van poszttársa, Klujber Katrin.

Katrin fiatal kora ellenére igen kiemelkedően játszott a Bajnokok Ligájában, a magyar bajnokságban és válogatottban is, kiválóan felépítették itt a játékát. Boldog vagyok, hogy ő a poszttársam, biztos vagyok benne, hogy segíteni tudunk a másiknak, kiegészítjük egymást. Különböző típusú játékosok vagyunk, más-más erősségekkel, bízom benne, hogy együtt jó teljesítményre leszünk képesek” – mondta az NSO Tv-nek a 2018-as Európa-bajnokság All Star-csapatába is bekerülő német válogatott Stolle.

Videónkban arról is beszél, hogy érzi magát a Fradinál, volt-e már ideje megnézni Budapestet, illetve szóba kerülnek az egyetemi tanulmányai is. Emellett azt is megmutatja, mit tanult eddig magyarul.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik