Női kézi: Igazi fieszta lesz a Fradi-Győr rangadó - Martín

Vágólapra másolva!
2013.03.05. 12:36
A két, Bajnokok Ligájában is érdekelt női kézilabdacsapatunk, az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Győri Audi ETO KC szerdán (19.00, tv: Sport Klub) a bajnokságban találkozik. Ambros Martín örül neki, hogy az NB I-ben is BL-szintű mecset játszhatnak, amely szerinte igazi fieszta lesz.

„Mindenekelőtt szeretném kiemelni a teljes magyar bajnokság magas színvonalát, ahonnan több csapat van még mindig versenyben az európai kupasorozatokban! Hazai ellenfeleink közül a Fradi természetesen kiemelkedik, hiszen az elmúlt két évben is megnyerte a KEK-et. Emiatt az idei fantasztikus BL-menetelése engem egyáltalán nem lep meg. Keményen készülünk, és örülünk, hogy a hazai bajnokságban is kiemelkedő, BL-szintű mérkőzést játszhatunk. De az biztos, hogy ennek a legnagyobb nyertesei a magyar kézilabda-szurkolók, hiszen a Fradi–Győr rangadó szerintem a sportág minden magyar rajongója számára igazi fieszta lesz!" – nyilatkozta Ambros Martín, a Győri ETO vezetőedzője.

Nagy kérdés azonban, hogy a BL-továbbjutását és a csoportgyőzelmét már korábban bebiztosító ETO-val szemben mennyire fog tartalékolni a Fradi a szombati, Valcea elleni sorsdöntő középdöntős meccsére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik