Női kézi: hosszú időre kidőlt az Óvár válogatott átlövője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.05. 11:09
A női kézilabda NB I-ben legutóbb 10. Mosonmagyaróvár jobbátlövője, Simona Szarková a vb-selejtezőre készülő szlovák válogatott edzőtáborában keresztszalag-szakadást szenvedett, megoperálták, és legalább fél évig harcképtelen lesz.

„Hétfőn délelőtt került sor a sebészeti beavatkozásra, amit a magyar válogatott orvosa, Erdélyi Gábor ortopéd és baleseti sebész főorvos végzett el – mondta Simona Szarková a klubhonlapnak. – A doktor úr a térdsérülések specialistája, ezért nagyon örültem annak, hogy hozzá kerülhettem. A műtétre a tatai kórházban került sor, szerencsére semmilyen komplikáció nem merült fel. Nagyon jól esett, hogy kedden meglátogatott a klubigazgatónk Lencse Gyula és a vezetőedzőnk Bognár Róbert, s természetesen ebben a helyzetben az is nagyon sokat számít, hogy a csapattársaim folyamatosan érdeklődnek az állapotom után és biztatnak.”„Hétfőn délelőtt került sor a sebészeti beavatkozásra, amit a magyar válogatott orvosa, Erdélyi Gábor ortopéd és baleseti sebész főorvos végzett el – mondta Simona Szarková a klubhonlapnak. – A doktor úr a térdsérülések specialistája, ezért nagyon örültem annak, hogy hozzá kerülhettem. A műtétre a tatai kórházban került sor, szerencsére semmilyen komplikáció nem merült fel. Nagyon jól esett, hogy kedden meglátogatott a klubigazgatónk Lencse Gyula és a vezetőedzőnk Bognár Róbert, s természetesen ebben a helyzetben az is nagyon sokat számít, hogy a csapattársaim folyamatosan érdeklődnek az állapotom után és biztatnak.”

„A tervek szerint szerdán már haza is mehetek, egy rövid lábadozás után elkezdhetem a rehabilitációt, a gyógytornát és a felépülésemhez szükséges dolgokat. Nagyon bízom abban, hogy a vártnál gyorsabban fogok rendbe jönni, mert decemberben én már ismét kézilabdázni szeretnék a remek hangulatú UFM Arénában.”

Starkovát már meg is műtötték
Starkovát már meg is műtötték

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik