Női kézi: hiányos keret; szurkolói tüntetés – így várják a Győrt Debrecenben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.13. 16:09
A Debrecen női kézilabdacsapata szerdán este a Főnix Csarnokban fogadja a Győrt NB I-es bajnokin, ám a szurkolók „némasági fogadalmat” tettek, ráadásul más okok miatt is tovább romlottak a hazaiak esélyei.

A tabella 8. helyén álló hajdúságiak hétfőn igencsak hiányos kerettel edzettek, hiszen a sérült Lotte Griegel mellett többen betegséggel küszködnek, a fiatal játékosok pedig a válogatottbeli kötelezettségüknek tesznek eleget – írta a dehir.hu. dehir.hu.

A szerdai mérkőzést egyébként a Főnix Csarnokban rendezik meg, csakúgy mint a tavalyi, Győr elleni bajnokit, amelyre 5500 néző volt kíváncsi. A szervezők alighanem hasonló létszámot várnak ezúttal is, ám a hangulat (az első félidőben legalábbis), biztosan nem lesz olyan, mint az előző szezonban, ugyanis a hazaiak szurkolói csoportja félórás tüntetéssel kezd.

Mint ismert, a debreceni klubot az Érd elleni Magyar Kupa-mérkőzés után 5 millió forintos pénzbüntetéssel, valamint három zárt kapus meccsel sújtotta a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) – az ultrák emiatt tettek „némasági fogadalmat”.

KÉZILABDA
Női NB I
18.00:
DVSC-TVP–Győri Audi ETO KC

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik