Női kézi: Győr helyett Érdről érkezik erősítés a Rosztovhoz – hivatalos

Vágólapra másolva!
2020.05.12. 11:31
null
Katarina Krpezs-Slezák a Rosztov-Donnál folytatja pályafutását (Fotó: Földi Imre)
Az érdi Katarina Krpezs-Slezák az orosz Rosztov-Donnál folytatja pályafutását – jelentette be a szerb szélsőt képviselő ügynökség, a ChampSport International Sport Agency.

 

A magyar állampolgársággal is rendelkező remek játékos az elmúlt két NB I-es idényben gólkirálynő lett, a jelenlegi idény előtt azonban bejelentette, anyai örömök elé néz, így felfüggesztette karrierjét.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a volt győri tréner, Ambros Martín az ETO cseh szélsőjét, Jana Knedlíkovát szerződtetheti az új idényre, de végül egy másik NB I-es játékos érkezik a Rosztov-Donhoz.

„Nagyon szomorú vagyok, mert távozom Érdről, ahol hat csodálatos évet töltöttem, ezt sosem fogom elfeledni. Ugyanakkor boldog is vagyok, mert a karrieremet a világ egyik legjobb csapatában folytathatom tovább. Ez nagy kihívás nekem, és én izgatottan várom” – idézi ügynöksége Krpezs-Slezákot.

A Rosztovnál az idény végén távozik az egyik jobbszélső, Marina Szudakova, így Krpezs-Slezák Julija Manaharovával alkothat igen erős párost. Az orosz csapatnak még megvan az esélye, hogy ott legyen a szeptemberi, budapesti Bajnokok Ligája final fouron, ha 3-án megrendezik a negyeddöntőt, a francia Brest vár rá.

 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik