Női kézi: francia kapus érkezik a Fehérvárhoz – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.20. 13:06
null
Attingé Magyarország felé vette az irányt
A L’Équipe információja szerint Armelle Attingré az Alba Fehérvár női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. A hírt a klub később hivatalos honlapján is megerősítette.

 

A 30 éves kapusnak a nyáron lejár a szerződése Nantes-ban, és úgy döntött, hogy karrierje során másodszor is légiósnak áll. Attingré a 2016–2017-es idényben a török Ankara játékosa volt.

A francia sportnapilap szerint sokáig tárgyalt a másodosztályba kieső Saint-Amanddal, de végül a Fehérvárt választotta. Nem Attingré lesz az egyetlen francia, aki a nyáron Fehérvárra érkezik, ugyanis a jobbszélső Sabrina Zazai is Deli Rita együttesében folytatja.

Az Alba Fehérvár KC kapusposzton a Györkös Rebeka, Mistina Kitty, Armelle Attingré hármassal vág neki a 2019–2020-as idénynek. A 18 éves Vajk Esztert egy évre az NBI/B-ből az első osztályba visszakerülést célul kitűző Budaörsnek adta kölcsön a klub, Mandel Maja életében háttérbe szorul a kézilabda: Sugár Tímea tehetséges tanítványa idén érettségizett és az orvosi egyetemen kívánja folytatni tanulmányait.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik