Női kézi: fiatal balszélsőt szerződtetett a Győri ETO

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.15. 15:18
A magyar bajnok és Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette Fodor Csengét a Nemzeti Kézilabda Akadémiáról. A fiatal balszélső hosszú távú kontraktust írt alá, négy évre kötelezte el magát.

„A korosztályos válogatott játékos még a juniorválogatott elleni mérkőzésünkön hívta fel magára a figyelmet, ahol hat gólt lőtt csapatunknak. Mindemellett Csenge leigazolása jól illeszkedik az idei szezonban megkezdett játékos-politikánkba, miszerint fiatal magyar ígéretes kézilabdázókat igyekszünk a nagycsapat soraiba beépíteni. Az előttünk álló szezonra öt ETO-nevelésű tehetséggel (Pál Tamara, Varga Emőke, Binó Boglárka, Szilovics Fanni, Afentaler Sára) szerződtünk, akik reményeink szerint majdan oszlopos tagjává válhatnak felnőtt együttesünknek. Azt érezzük, Csenge minden szempontból illeszkedik az elképzeléseinkbe. Azon leszünk, hogy minél többet fejlődjön nálunk, és az ETO, illetve a felnőtt válogatott meghatározó tagjává váljon" – nyilatkozta Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.„A korosztályos válogatott játékos még a juniorválogatott elleni mérkőzésünkön hívta fel magára a figyelmet, ahol hat gólt lőtt csapatunknak. Mindemellett Csenge leigazolása jól illeszkedik az idei szezonban megkezdett játékos-politikánkba, miszerint fiatal magyar ígéretes kézilabdázókat igyekszünk a nagycsapat soraiba beépíteni. Az előttünk álló szezonra öt ETO-nevelésű tehetséggel (Pál Tamara, Varga Emőke, Binó Boglárka, Szilovics Fanni, Afentaler Sára) szerződtünk, akik reményeink szerint majdan oszlopos tagjává válhatnak felnőtt együttesünknek. Azt érezzük, Csenge minden szempontból illeszkedik az elképzeléseinkbe. Azon leszünk, hogy minél többet fejlődjön nálunk, és az ETO, illetve a felnőtt válogatott meghatározó tagjává váljon" – nyilatkozta Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a jövőben Győrben szerepelhetek az Audi ETO csapatánál. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, bebizonyíthassam, van helyem ebben az egyesületben. Óriási lehetőségnek tartom, hogy ilyen közegben, világsztárokkal és Ambros Martín vezetőedzővel dolgozhatok majd együtt. Már nagyon várom a szezon kezdetét" – mondta Fodor Csenge szerződése aláírását követően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik