Női kézi Eb-sel.: magyarországi légiósok és telt ház a mieink ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.14. 23:15
Márciusban Hollandiával vív Európa-bajnoki selejtezőt a magyar női kézilabda-válogatott. Helle Thomsen, az ellenfél szövetségi kapitánya 17 játékost hívott meg a két találkozóra, közülük fog kikerülni a benevezett 16 fő.

A névsorban természetesen ott van a négy hazánkban szereplő játékos, a győri Nycke Groot és Yvette Broch, valamint a ferencvárosi Danick Snelder és Laura van der Heijden. Egyedül az orrtörést szenvedő Angela Malestein hiányzik, visszatér viszont sérülés után Sanne van Olphen.

Március 22-én Győrben csap össze a két válogatott, míg három nappal később Eindhovenben kerül sor a másik találkozóra. Utóbbira egy nap alatt elkapkodták mind a 6000 belépőt, ami nem is csoda, mivel a holland szurkolók most láthatják először a csapatukat a bronzéremmel záruló decemberi világbajnokságot követően.

HOLLAND KERET A MAGYAROK ELLENI EB-SELEJTEZŐKRE
Kapusok:
Tess Wester (Bietigheim), Kristy Zimmerman (Frisch Auf Göppingen), Jasmina Jankovic (TuS Metzingen)
Mezőnyjátékosok: Lois Abbingh (Issy Paris), Delaila Amega (TuS Metzingen), Debbie Bont (Köbenhavn), Yvette Broch (Győri Audi ETO KC), Kelly Dulfer (Köbenhavn), Nycke Groot (Győri Audi ETO), Laura van der Heijden (FTC-Rail Cargo Hungaria), Lynn Knippenborg (Buxtehuder SV), Jessy Kramer (Toulon), Sanne van Olphen (Viborg), Estavana Polman (Team Esbjerg), Charris Rozemalen (Bietigheim), Martine Smeets (Bietigheim), Danick Snelder (FTC-Rail Cargo Hungaria)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik