Női kézi Eb: Játsszanak egy jót a lányok - Németh András

Vágólapra másolva!
2012.12.13. 19:28
Németh András és Köstner Vilmos is a helyszínen tekinti meg a magyar női kézilabda-válogatott oroszok elleni utolsó középdöntős meccsét a Szerbiában zajló Európa-bajnokságon. A Hypo edzője szerint játszhatnak egy jót a lányok, míg Köstner hozzátette, nyugodtan lehet kísérletezni a norvégok elleni elődöntőre.

Németh András, a Hypo edzője: – Mivel már tét nélküli az oroszok elleni találkozó és az eredmény sem számít, azt gondolom, játsszanak egy jót a lányok, és Karl Erik Böhn nyugodtan pályára küldhet minél több játékost.Németh András, a Hypo edzője: – Mivel már tét nélküli az oroszok elleni találkozó és az eredmény sem számít, azt gondolom, játsszanak egy jót a lányok, és Karl Erik Böhn nyugodtan pályára küldhet minél több játékost.

Köstner Vilmos, a DVSC szakmai igazgatója: – Az orosz stílus nekünk fekszik. Úgy vélem, hogy a magas orosz lányok ellen a belső hármasunk élni fog, mivel jobb lábmunkával és cselezőképességgel, illetve dinamikusabb mozgással rendelkeznek, na és persze ne feledkezzünk meg a Fradi orosz csapatok elleni sikerélményeiről sem az elmúlt két KEK-sorozatban. A zöld-fehérek mind a három orosz elitgárdát legyőzték, amelyekből a válogatott áll. A múltkor azt mondtam, hogy esélytelenebbek vagyunk, most azonban fordult a kocka. Nyugodtan lehet játszani, Karl Erik Böhn kísérletezhet, pihentetheti a lányokat, hiszen a fontosabb a szombati elődöntő lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik