Női kézi BL: új helyszínen a Fradi; ekkor játszik a Győr

Vágólapra másolva!
2015.09.17. 14:06
A korábban tervezett Tüskecsarnok helyett először Dabason, majd a Syma-csarnokban játssza a hazai Bajnokok Ligája-meccseit az FTC-Rail Cargo női kézilabdacsapata.

„A Tüskecsarnokban rendezendő számos esemény miatt olyan fázisban kellett volna napra és órára pontos mérkőzéskezdési időpontokkal szolgálnunk, amikor az még – rajtunk kívülálló okokból, például a televíziós közvetítések és az az európai szövetség szempontjai miatt – képtelenség volt, így más lehetőség után kellett néznünk" – indokolt a fradi.hu-nak Bognár László ügyvezető igazgató.fradi.hu-nak Bognár László ügyvezető igazgató.

Az FTC már játszott Bajnokok Ligája-, valamint KEK-meccset a dabasi csarnokban, ezért Elek Gábor együttese második otthonaként tekinthet a helyszínre. „Mivel minden versenysorozatban, így a Bajnokok Ligájában is különösen fontos az első találkozó, úgy döntöttünk, hogy október 18-án, a nyitányon az Elek Gyula Aréna utáni második otthonunkban, Dabason fogadjuk a Podravka Koprivnicát. Ugyanakkor alapvető célunk, hogy szurkolóink és a fővárosi kézilabdahívek Budapesten is láthassák a legrangosabb kupában a Ferencvárost, ezért a következő hazai BL-összecsapásokat – a Thüringer HC és a Fleury elleni csoportmérkőzéseket, majd reményeink szerint a második csoportkör találkozóit – a Syma-csarnokban rendezzük. Meggyőződésünk szerint az adott feltételek mellett, minden körülmény mérlegelésével ekképpen sikerült az optimális megoldást megtalálnunk" – tette hozzá Bognár László.

Közben a selejtezőt sikerrel teljesítő Győri Audi ETO nyilvánosságra hozta az őszi csoportmeccseinek időpontjait, amelyeket alább láthatnak.

NŐI KÉZILABDA BL, CSOPORTKÖR
A MAGYAROK MENETRENDJE
1. FORDULÓ

FTC–Podravka – október 18., 17.15 (Dabas)
Vardar–Győr – október 17., 20.15 (Szkopje)
2. FORDULÓ
Fleury–FTC – október 25., 15.15 (Orleans)
Győr–Midtjylland – október 25., 19.00 (Győr, Audi Aréna)
3. FORDULÓ
Thüringer HC–FTC – november 1., 14.00 (Nordhausen)
Hypo–Győr – október 31., 20.15 (Maria Enzersdorf)
4. FORDULÓ
FTC–Thüringer HC – november 7., 18.00 (Budapest, Syma-csarnok)
Győr–Hypo – november 8., 17.00 (Győr, Audi Aréna)
5. FORDULÓ
Podravka–FTC – november 15., 17.25 (Koprivnica)
Győr–Vardar – november 14., 16.30 (Győr, Audi Aréna)
6. FORDULÓ
FTC–Fleury – november 22., 17.00 (Budapest, Syma-csarnok)
Midtjylland–Győr – november 22., 15.10 (Herning)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik