Női kézi BL: Schatzlé a legszebb, Háfra–Oftedal versenyfutás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.11. 11:05
null
Háfra a legszebb góloknál és a hét sztárjai között is dobogós (Fotó: Dömötör Csaba)
Szenzációs hetet zártak a mieink a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének záró fordulójában, a Győri Audi ETO KC idegenben 33–26-ra legyőzte a Vipers Kristiansandot, az FTC-Rail Cargo Hungaria pedig otthon 31–27-re a Krim Ljubljanát. A győzelmek mellett kiváló egyéni teljesítményeknek is tapsolhattak a nézők, az EHF Tv-nél pedig ezt értékelték is!

A Ferencváros Krim Ljubljana elleni hazai sikere során Háfra Noémi szenzációs gólt szerzett: talpról a jobb felsőbe ágyúzott, ez a héten a harmadik legszebb találat lett az EHF Tv-nél.

Még őt is megelőzte a győri Stine Oftedal, aki rendkívül szemtelen büntetővel járult hozzá csapata norvégiai sikeréhez.

És hogy teljes legyen a magyaros dobogó: az első helyre Schatzl Nadine találata került, akit szabálytalanul sem lehetett megakadályozni abban, hogy kilője a bal felsőt.

SCHATZL NADINE TALÁLATA



A legszebb gólokat itt tekintheti meg!

Az egyaránt nyolc gólig jutó Oftedalt és Háfrát a záróforduló három legjobb játékosa közé is nevezték, rajtuk kívül még a Rosztov-Don kapusa, Anna Szedojkina részesült ebben az elismerésben.

A forduló legjobbjainak legszebb jeleneteit itt láthatja!

A legszebb védéseknél is volt magyar érdekeltség, Bíró Blanka visszavetődős, labdakihúzós mozdulata került a dobogó harmadik fokára.

A LEGSZEBB VÉDÉSEK

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik