Női kézi BL: Neagut Belgiumban műtik; a románok ledöbbentek a vereségen

Vágólapra másolva!
2013.02.04. 17:55
A Valcea játékosai nem tudják, mi történt velük az FTC-Rail Cargo Hungaria elleni Bajnokok Ligája középdöntős mérkőzésen, támadásban és védekezésben is túl sok hibát követtek el.

„Túl sok hibát követtünk el, különösen támadásban, még az emberelőnyöket sem tudtuk kihasználni. Védekezésben sokszor csak néztük, ahogy gólt dobnak nekünk. Nem tudom, mi történt velünk, remélem, a következő meccsen jobbak leszünk" – idézi a Digi Sport Adriana Nechitát.Adriana Nechitát.

„Megdöbbentem, szinte semmit sem tudtunk abból megvalósítani abból, amit edzésen gyakoroltunk. Hálásak lehetünk a szurkolóknak, hogy végig kitartottak mellettünk, és biztattak minket. Egyszerűen gyengék voltunk, ez bármelyik sportolóval megtörténhet. A következő napokban meg kell találnunk a válaszokat" – mondta Iulia Curea.

Nagyon hiányzott a Valceából Cristina Neagu, aki az FTC elleni meccset megelőzően szenvedett keresztszalag-szakadást. Azóta az is kiderült, Belgiumban kerül sor a közeljövőben a szükséges műtétre, amelyet a több ismert labdarúgót (például Ronaldo, Kaká, Van Basten) is kezelő Marc Martens professzor végez el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik