Női kézi BL: Meg fogunk szakadni a győzelemért - Dajka

Vágólapra másolva!
2013.02.16. 13:41
Dajka Bettina Nerea Pena sajnálatos sérülése miatt egyből a mély vízbe került az FTC-Rail Cargo Hungaria előző hétvégi Bajnokok Ligája középdöntőbeli meccsén. A fiatal irányítóra minden bizonnyal a vasárnapi Krim Ljubljana elleni dabasi (15.15, Digi Sport 1) meccsen is kulcsszerep várhat, elmondása szerint, a sérültek hiányában is meg fognak szakadni a győzelemért.

„Minden erőmmel igyekezni fogok, hogy sikerüljön megoldani azt, amit rám bíztak. Sajnos korábban kétszer is megsérült a vállam, így csak a lelátóról szurkolhattam a lányoknak. Most érzem, Elek Gábor vezetőedző számít rám, és ez a bizalom nagyon doppingol. Bevallom őszintén, lelkileg nagyon nehéz volt a két műtét után. De mivel kislánykoromban kitűztem magam elé a célt, hogy bekerüljek a Fradi felnőttcsapatába, csak az lebegett a szemem előtt, hogy nem adhatom fel. Most hogy ez sikerült, már az a célom, hogy még több lehetőséget kapjak. Persze nem olyan áron akartam a kezdőcsapatba kerülni, hogy a kulcsembereink megsérülnek, de ha már így adódott, ezt a lehetőséget meg kell ragadnom – mondta Dajka a Magyar Hírlapnak, majd kitért a Krim elleni meccsre is.Magyar Hírlapnak, majd kitért a Krim elleni meccsre is.

„Nem jósolok, de annyi biztos, meg fogunk szakadni a győzelemért, és ezt a közönségünk honorálni fogja.”

Tone Tiselj, a Ljubljana edzője is nehéz meccsre számít vasárnap:

„Tartok tőle, hogy nehéz meccsre számíthatunk, mivel a magyarok a sérültek ellenére is kellemetlen ellenfelek” – idézi az ellenfél edzőjét a szlovénok honlapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik