Női kézi BL: máris edzőváltás a CSM Bucuresti-nél?

Vágólapra másolva!
2018.10.15. 12:16
null
Inog a bukaresti kispad Magnus Johansson alatt (Fotó: prosport.ro)
Öt nap alatt két mérkőzést veszített el a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata, így a román sajtó szerint erősen inog a kispad Magnus Johansson vezetőedző alatt.

Előbb a bajnokságban 22–19-re kaptak ki a bukarestiek a Valceától, majd a Bajnokok Ligájában a Bietigheim otthonában maradtak pont nélkül (30–28). A Prosport szerint kérdéses, hogy Magnus Johansson meddig marad a csapat élén – az idényben már több kritika érte munkáját –, az edzőváltásra utalhat az amúgy türelméről és higgadtságáról ismert klubigazgató, Gabriela Szabó megnyilvánulása.

„Tudom, hogy a sportban vesztesz vagy nyersz. Úgy tűnik, nem megfelelő a hozzáállásunk, nincs bátorságunk, nincs akaratunk. Nagy értékek vannak a csapatunkban, de őszintén, nem elég. Mint egykori élsportoló, úgy gondolom, hogy a következő lépés egy olyan edzői csapat megszerzése, amely megfelel a klub értékeinek és küldetésének. Azt mondtam, hogy folytonosságra és stabilitásra van szükség, de azt hiszem, a klub érdeke mindennek fölött áll. Csalódott vagyok… A következő napokban megoldást várok a szakosztály vezetőségétől” – írta Facebook-oldalán Gabriela Szabó.

A CSM a Bajnokok Ligájában szombaton a Vipers Kristiansandhoz látogat (18.15), míg az FTC vasárnap (17.00) a Bietigheim vendége lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik