Női kézi BL: Jelenleg sehol sem vagyunk - Ambros Martin

Vágólapra másolva!
2013.03.01. 12:12
A Győri Audi ETO KC eddig magabiztosan menetel a női kézilabda Bajnokok Ligájában, Ambros Martin vezetőedző ugyanakkor arra hívta a figyelmet, hogy még semmit sem értek el. Mindenesetre a középdöntős csoport másik meccsétől függően egy Larvik elleni sikerrel a csoportelsőségét is bebiztosíthatja a magyar bajnok.

Görbiczék az előző körben, február 16-án 24–18-ra nyertek a második helyen álló norvég Larvik otthonában, és a skandináv gárda most vendégként érkezik Győrbe. A győri csoportban a címvédő Podgorica az eddig pont nélküli dán Randershez látogat, és ha nem nyer, akkor a magyar bajnok újabb sikere egyben csoportelsőséget is érne.

„Nem tudhatjuk, hogy mi történik a jövőben. Csak a jelenre szabad koncentrálnunk, és keményen dolgoznunk, hogy még jobbak legyünk. Minden edzésen, minden meccsen, hétről-hétre. Hiszen jelenleg szinte sehol nem vagyunk, csak megnyertünk három meccset, de még ez sem elég az elődöntőhöz..." – nyilatkozta Martin a hétvégi meccs előtt, kiemelve, hogy az volt a norvégiai győzelem kulcsa, hogy sikerült megakadályozni a Larvik gyors ellentámadásait.

„Tudtuk, hogy amennyiben sikerül a norvégok gyors ellentámadásait megfojtanunk, ha a támadásainkat és a lövéseinket erős kontroll alatt tudjuk tartani, akkor jó esélyünk van, hogy megnyerjük a meccset, hiszen a védelmünk és a kapusteljesítményünk nagyon erős."

NŐI KÉZILABDA BL, KÖZÉPDÖNTŐ
I. CSOPORT, 4. FORDULÓ

Randers (dán)–Buducsnoszt Podgorica (montenegrói), szombat 15.00
Győri Audi ETO KC–Larvik (norvég), szombat 16.00 (Tv: Digi Sport1)

A CSOPORT ÁLLÁSA
1. GYŐRI ETO 3 3 76–53 +23 6
2. Larvik (norvég) 3 2 1 63–61 +2 4
3. Buducsnoszt Podgorica (montenegrói) 3 1 2 59–69 –10 2
4. Randers (dán) 3 3 59–74 –15 0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik