Videó: a Fradi 16 éves kapusa miatt állították ki Bulatovicsot – jogosan?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.17. 18:50
Szikora Melinda súlyos sérülése miatt kényszerhelyzetbe került a FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata: Bíró Blanka mellett ugyanis a 16 éves Hadfi Grétára számíthat a kapuban.

A fiatal kapus a Rosztov-Don elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján kapott lehetőséget, egy hetesre beállt, és kivédte Katarina Bulatovics lövését, fejjel. A játékvezető ezért kiállította a montenegrói játékost, mondván, szándékosan dobta fejbe Hadfit.visszavágóján kapott lehetőséget, egy hetesre beállt, és kivédte Katarina Bulatovics lövését, fejjel. A játékvezető ezért kiállította a montenegrói játékost, mondván, szándékosan dobta fejbe Hadfit.

„Nem beszéltünk róla a meccs előtt, hogy lesz-e szerepem, hanem Bíró Blanka mutatta a harmadik hetes után, hogy csere. Meglepett egyébként, ahogy reagáltam, mert azt hittem, kezem-lábam remeg majd, ezzel szemben olyan jó érzés volt ott lenni, hogy teljesen ki tudtam zárni a rengeteg nézőt, a szurkolást, a zenét, szóval a teljes külvilágot” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Hadfi, akit Bulatovics arcon dobott a büntetőnél.


„Vissza felső lövésre számítottam tőle, tudva, hogy a visszákat nagyon szereti lőni, és hogy nem vagyok túl magas – aztán szépen belenéztem. A meccs végén odajött, megölelt, kérdezte, hogy rendben vagyok-e, hihetetlen érzés volt, óriási sportember” – tette hozzá.

SZAVAZÁS

Jogosan állította ki a játékvezető Bulatovicsot a hetes után?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!


Hadfi Gréta elmondta, korábban mindössze három felnőtt mérkőzése volt, az is az NB I/B-ben.

„Ez volt életem leghosszabb hatvan perce, úgy éreztem, hogy szinte nem is pörögnek a másodpercek, minden pillanatban figyeltem a pályán lévő sztárokat, azokat a – most már – csapattársakat, akiket eddig a tévében néztem. Hihetetlen volt mindezt megélni a kispadról.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik