Női kézi: az FTC a jövőben még jobban figyel a biztonságra

Vágólapra másolva!
2013.03.07. 16:43
Mint tegnap beszámoltunk róla, érdekes közjáték zavarta meg a az FTC Rail Cargo Hungaria–Győri Audi ETO KC női kézilabda-bajnoki rangadót. A második félidő közepén egy szurkoló túlságosan áthajolt a korláton, és bezuhant a pályára, pontosabban az egyik játékosra, Szepesi Ivettre, akinek szerencsére nem lett súlyosabb baja. Az alábbiakban az FTC közleményét olvashatják az esettel kapcsolatban.

„Az FTC-Rail Cargo Hungaria–Győri Audi ETO KC közötti 2013. március 6-án a népligeti Elek Gyula Arénában rendezett bajnoki szuperrangadóra már előzetesen is nagy volt az érdeklődés. Ezt a mérkőzést két fontos Bajnokok Ligája-mérkőzés között játszották le a csapatok, ennek ellenére a mérkőzés színvonala méltó volt a két klub nemes versengéséhez.

Az egyik szurkoló a szerdai találkozón a túlzottan heves buzdítás következtében – a kispad felett szurkolva – a korláton átbukva, sajnálatosan ráesett a győri csapat egyik játékosára. A népligeti csarnok megépülése, vagyis 1997 óta nem történt hasonló eset az arénában.

A Ferencvárosi Torna Club Kézilabda Szakosztálya az eset miatt sajnálatát fejezi ki a Győri Audi ETO KC játékosai és vezetése felé. Szerencsére az ijedtségen kívül – tudomásunk szerint – nem történt komolyabb sérülés.

A jövőben természetesen még kiemeltebb figyelmet fordítunk a biztonság ezen részére."

FTC Kézilabda Szakosztály

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik