Női kézi: áldozattal járt a Győr dániai BL-győzelme

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.12. 10:58
null
Althausra is valószínűleg hosszabb kihagyás vár (Fotó: Török Attila, archív)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának játékosa, Anja Althaus a dán FC Midtjylland elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen egy ütközést követően a térdét fájlalta. Az előzetes vizsgálatok arra utalnak, hogy a német beálló térdszalagszakadást szenvedett.

Mint megírtuk, az ETO nagy csatában nyert az FCM otthonában, a siker azonban áldozattal járt, újabb játékos dőlt ki a sorból a kisalföldi csapatnál.

„Anja az első félidőben egy ütközés során súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett, első vizsgálatom alapján úgy tűnik, hogy a jobb térd belső oldalszalagja szakadt el. Hazautazásunk után MRI-vizsgálaton fog részt venni, és utána döntünk a kezelés további menetéről" – mondta el dr. Szálasy László csapatorvos a klub honlapján, majd hozzátette, „ha bebizonyosodik, hogy az oldalszalag elszakadt, várhatóan három-négy hónap kihagyással kell számolnunk."

Mint ismert, a Győrben jelenleg Anne Mette Hansen, Tomori Zsuzsanna és Jana Knedlíková is sérüléssel bajlódik, míg Nycke Groot éppen visszatérőben van.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik