Női kézi: a Vardar klasszisa a Fradinál is képben – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.24. 12:55
null
Andrea Penezic a zöld-fehéreknél is képbe került (Fotó: gol.mk)
Egybehangzó sajtóhírek szerint a Ferencváros női kézilabdacsapatánál is képbe került a horvát balátlövő, Andrea Penezic, aki a szezon végén biztosan távozik a macedón Vardar Szkopjétól.

 

A héten már beszámoltunk róla, hogy Andrea Penezic meggondolta magát, és a korábbi bejelentésével ellentétben nem vonul vissza a szezon végén. Az viszont biztos, hogy a Vardartól, a többi légiós sztárhoz hasonlóan ő is távozik, miután a klub bejelentette, hogy jövőre nem foglalkoztatnak külföldi játékosokat.

A gol.mk macedón oldal azt írja, hogy magyar klubok is szóba jöhetnek Peneziccsel kapcsolatban, már csak az otthona közelsége miatt is, míg pletyka szintjén egy másik forrás a Siófokot említette meg.

Ugyanakkor a román ziaruldesport.ro sajtóértesülésekre hivatkozva már konkrétan ír arról, hogy az átlövő biztosan nem követi három társát, Dragna Cvijicet, Jovanka Radicsevicset és Andrea Lekicset a CSM Bucuresti-hez, hanem vagy az orosz Rosztov-Donnál vagy a Ferencvárosnál folytathatja a pályafutását. Azt is megemlítik, hogy ebben a szezonban már 59 gólnál jár a BL-ben a 32 éves átlövő, aki a hírek szerint évi 250 ezer euróért kézilabdázik a Vardarban.

A ferencvárosi lehetőségről a zöld-fehérek szurkolói oldala, az ulloi129.hu is beszámolt.

Női Bajnokok Ligája
Középdöntő, 4. forduló, szombati program
I. csoport
14.00:
Rosztov-Don (orosz)–Nyköbing (Tv: Sport1)
II. csoport
19.30:
Buducsnoszt (montenegrói)–FTC-Rail Cargo Hungaria (Tv: Sport1)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik