Női kézi: A szívem vágyott rá – Kazai 30 évesen lett válogatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.29. 07:06
A magyar női kézilabda-válogatott 29–25-re legyőzte Montenegrót felkészülési mérkőzésen Győrben. A találkozó után az NSO Tv stábja a 30 évesen parádés teljesítménnyel debütáló Kazai Anitával beszélgetett, akiről Kim Rasmussen szövetségi kapitány is elmondta véleményét.

„Egy álom vált valóra – kezdte a Dunaújváros szélsője, Kazai Anita. - Elmondhatatlan dolog, csak az tudja, hogy milyen ez, aki a pályán van ilyenkor. Nagyon boldog vagyok és a csajoknak is köszönöm, hogy ennyi labdával megáldottak.”„Egy álom vált valóra – kezdte a Dunaújváros szélsője, Kazai Anita. - Elmondhatatlan dolog, csak az tudja, hogy milyen ez, aki a pályán van ilyenkor. Nagyon boldog vagyok és a csajoknak is köszönöm, hogy ennyi labdával megáldottak.”

Kim Rasmussen szövetségi kapitány szerint is elég jól sikerült a premier. Nem csoda, hiszen 6 gólt is szerzett...

„Most így még nyugodtabb lehetek. Nagyon örülök neki és a csapat miatt is boldog vagyok. A társai remek lehetőségeket teremtettek neki, ő pedig tökéletesen befejezte őket. Tényleg nagyon boldoggá tett.”

Kazai a szíve mélyén mindig is erre vágyott, de mélyről küzdötte vissza magát: bár a korosztályos válogatottakat végigjárta, pályafutását két súlyos sérülés is hátráltatta.

De vajon mit érez: egy ilyen debütálással az Eb-keretbe is bejátszhatta magát?

„Remélem, de azért még odébb van, rengeteget kell tenni azért, hogy valaki a csapatba kerüljön.”

NŐI KÉZILABDA FÉLKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG–MONTENEGRÓ 29–25 (15–14)
Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik