Női kézi: a szervezők telt ház előtt rendeznék meg a budapesti final fourt

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.05.21. 12:23
null
A szervezők telt ház előtt szeretnék megrendezni a final fourt (Fotó: Koncz György)
Egyelőre nem tudni, meg lehet-e rendezni a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét a szeptember 5-i hétvégén – jelentette ki Molnár Viktor, a budapesti final four szervezéséért felelős stáb projektvezetője.

Mint ismert, az Európai Kézilabda-szövetség a koronavírus-járvány miatt elhalasztotta a női BL májusi négyes döntőjét. Elképzelhető, hogy – akárcsak a férfiaknál – a negyeddöntőket nem rendezik meg – igaz, a sorozat főszponzora szeretné, ha a legjobb négy közé jutásért vívott párharcokat is lejátszanák.

Az új időpont szeptember 5–6. A szervezők remélik, telt ház előtt tudják megrendezni a final fourt, amelynek hetedszer ad otthont a fővárosi Papp László Budapest Sportaréna.

„Az, hogy tudjuk-e nézőkkel rendezni a final fourt szeptember 5–6-án, jelenleg senki, sehol a világban nem tudja megmondani. A jelenleg ismert szabályok és előírások értelmében augusztus 15-ig van korlátozva a rendezvények megtartása, tehát mi most úgy készülünk, hogy szeptember első hétvégéjén megrendezzük a négyes döntőt”
– idézi az M4 Sport az M1-nek nyilatkozó Molnár Viktort, aki hozzátette, szeretnék telt ház előtt lebonyolítani a rangos eseményt.

„Több mint ötezer jegyet már eladtunk a final fourra az eredeti időpontra. A nézők döntő többsége türelmesen várja, hogy felhasználhassa a jegyét, hiszen a belépők természetesen érvényesek lesznek az új időpontra is” – mondta a projektvezető.

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA 2019–2020
A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA

Ramnicu Valcea (román)–Metz Handball (francia)
CSM Bucuresti (román)–GYŐRI AUDI ETO KC
Buducsnoszt (montenegrói)–Team Esbjerg (dán)
Rosztov-Don (orosz)–Brest Bretagne (francia)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik