Női kézi: a Győri ETO klasszisa elárulta, mikor térhet vissza

Vágólapra másolva!
2018.03.13. 13:30
Eduarda Amorim, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának kézközépcsonttörésből felépülő brazil átlövője a Sport Televízió Harmadik Félidő című műsorában elmondta, bízik benne, hogy két hét múlva már játszhat, és pályára léphet a Buducsnoszt Podgorica elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő mindkét mérkőzésén.

„Nagyon remélem, hogy ott leszek Podgoricában. Természetesen attól függ, Balogh doktor (a győriek csapatorvosa – a szerk.) mit mond erre, de eddig minden jól megy. Ma már elkezdtem a labdás edzéseket, ezért különösen jó kedvem van, mert nagyon hiányzott. Azt gondolom, két hét múlva már játszhatok” – mondta Amorim hétfőn a Sport Tv Harmadik Félidő című műsorában.„Nagyon remélem, hogy ott leszek Podgoricában. Természetesen attól függ, Balogh doktor (a győriek csapatorvosa – a szerk.) mit mond erre, de eddig minden jól megy. Ma már elkezdtem a labdás edzéseket, ezért különösen jó kedvem van, mert nagyon hiányzott. Azt gondolom, két hét múlva már játszhatok” – mondta Amorim hétfőn a Sport Tv Harmadik Félidő című műsorában.

A 31 éves klasszis január 17-én a Békéscsaba elleni bajnoki mérkőzésen (35–26) sérült meg. A találkozó másnapján Balogh Péter csapatorvos arról számolt be, hogy Amorimnak hat hetet kell kihagynia.

Ha a brazil klasszis rehabilitációja továbbra is a tervek szerint halad, akkor két és fél hét múlva pályára léphet a Magyar Kupa négyes döntőjében, valamint egy héttel később (az április 7–8-i hétvégén) a Buducsnoszt elleni BL-negyeddöntő első felvonásán is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik