Női kézi: a Digi Sport közvetíti a Loki hazai EHF-kupa-meccseit

BÁLINT MÁTYÁSBÁLINT MÁTYÁS
Vágólapra másolva!
2017.08.10. 11:47
A DVSC-TVP női kézilabdacsapatának sajtótájékoztatóján kiderült, hogy tejesdobozra kerülnek a játékosok, és hogy a Digi Sport közvetíti majd az együttes hazai nemzetközi kupatalálkozóit, valamint bemutatták a Loki új mezeit és a Hódos Imre sportcsarnok felújításának terveit is.

A DVSC-TVP női kézilabdacsapatának csütörtöki sajtótájékoztatóján Ábrók Zsolt, a debreceniek ügyvezetője köszöntötte a klub kiemelt szponzorait, és elmondta, sokat jelent az együttes számára, hogy ennyien támogatják, hiszen a stabilitás és a tervezhetőség fontos ahhoz, hogy aztán egyre nagyobbat tudjanak álmodni és egyre jelentősebb célokat tűzhessenek ki.

A csapat a következő idényben is DVSC-TVP néven indul a bajnokságban. „Volt olyan időszak, amikor összesen hárman ültünk a VIP-lelátón, szóval nagyon fontos, hogy a TVP már ötödik éve elkötelezi magát a Loki mellett, amikor kevesebben hittek bennünk – mondta el az ügyvezető. – A magyar a legerősebb bajnokság a női kézilabdában, és ehhez nekünk is alkalmazkodnunk kell, vagyis újabb és újabb támogatókra van szükségünk, hogy állni tudjuk a versenyt.” Ezek közül az új szponzorok közül most a Digi Kft.-t (amelynek csatornája, a Digi Sport közvetíti a Loki hazai EHF-kupa-meccseit) és az Alföldi Tej Kft.-t mutatták be (ők pedig a tejesdobozokon jelenítik majd meg a DVSC játékosait).

Papp László debreceni polgármester hozzátette, hogy a klub életében néhány évvel ezelőtt kialakult válság után az önkormányzat vette át a kézilabdacsapat tulajdonjogát, ahol azóta példaértékű építkezés folyik. Emellett megújuló környezetben szeretnék látni játszani a csapatot, ezért három év alatt, három ütemben fejlesztik a Hódos Imre sportcsarnokot. Előbb a székeket és a vizesblokkokat cserélik ki, aztán a küzdőtér két végén még 520 férőhelyet alakítanak ki, majd a csarnok szerkezetéhez, szellőzéséhez, világításához is hozzányúlnak, összesen 900 millió forintos beruházással.

Ábrók Zsolt ügyvezető azt is elmondta, hogy 30 éves lesz a csapat egyetlen bajnoki címe és 2018-ban hetvenéves a DVSC szakosztálya, az ünnepi időszakban pedig egy új (pontosabban régi, nosztalgikus) címer kerül majd a mezekre, de arról természetesen nincs szó, hogy az egylet meglévő, háromszög alakú címerét lecserélnék. A klubnál emellett megálmodtak egy utcai viseletet forgalmazó sportmárkát is.

A következő szezonra vonatkozó bérleteket augusztus 21-től szeptember 14-ig lehet megvenni. A felnőttbérletek 15 000, a diák- és nyugdíjas bérletek 12 000, a meccsjegyek 1500, illetve 1000 forintba kerülnek, míg az EHF-kupa-mérkőzésekre 2000 forintos jegyek lesznek kaphatók.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik