Női kézi: a CSM Bucuresti ennyi pénzzel tartozik távozó játékosainak

Vágólapra másolva!
2019.07.02. 16:02
null
Sok játékos felé kell rendeznie tartozását a CSM-nek (Fotó: csmbucuresti.ro)
A digisport.ro információja szerint a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata több mint 160 ezer euróval (kb. 50 millió forinttal) tartozik kilenc távozó játékosának.

Mint beszámoltunk róla, a Győrbe igazoló Amanda Kurtovic a közelmúltban a norvég médiának már elmondta, hogy a román klub háromhavi bérét nem fizette ki.

A Digisport szerint ez 24 ezer euróra tehető. A jobbátlövő mellett Paula Ungureanunak 27 ezer, a visszavonuló Oana Maneának 21 ezer, Barbara Lazovicnak és Sabina Jacobsennek 18-18 ezer, Jovanka Radicsevicsnek 16.5 ezer, Nathalie Hagmannak 15 ezer, Majda Mehmedovicsnak 13.5 ezer, Bianca Bazaliunak pedig 9 ezer euróval tartozik a CSM. Ez összesen több mint 160 ezer euró, de a maradó játékosok felé is fennáll a háromhavi elmaradás.

Például Andrea Lekics felé 30 ezer, Dragana Cvijics felé pedig 27 ezer euró a tartozás. A bukaresti önkormányzat összességében a tavalyihoz képest 30 százalékkal kisebb költségvetést biztosítana az egész klubnak, ám a hírek szerint a női kézilabdások változatlan összegből gazdálkodhatnak.

Legalább az EHF-től jó hírt kapott az egylet az elmúlt időszakban: a bukaresti csapaté lett az egyik szabadkártya a Bajnokok Ligájában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik