Mi történt a Veszprémmel?; A váratlan szuperkupa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.12. 00:44
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Novothny Soma, Rózsa Dániel, Torghelle Sándor, avagy a szombat hősei. Az OTP Bank Liga 14. fordulójának hordaléka három oldalon, benne a Mol Vidivel, amelyet Mezőkövesden is elért a remek Európa-liga-szereplés átka.
Novothny Soma, Rózsa Dániel, Torghelle Sándor, avagy a szombat hősei.
Az OTP Bank Liga 14. fordulójának hordaléka három oldalon, benne a Mol Vidivel, amelyet Mezőkövesden is elért a remek Európa-liga-szereplés átka.

Mi történt a Veszprémmel? Simon József kérdések garmadáját tette fel, ám ezek ma még válasz nélküliek, csak az biztos, hogy rég látott lejtmenetben van az elmúlt évtizedek magyar kézilabda-kirakatcsapata..

A szuperkupa-győzelem nyomában, avagy hogyan jutott fel a női pólósoknál Európa tetejére a Dunaújváros? Nos, úgy, hogy igazából maguk sem gondolták, hogy esélyük lehet a Kirisi ellen. Roska Emese Boglárka azt is kiderítette, hogy még a serlegnek sem csináltak helyet...

Hadik András a ralibajnok, de a cím csak az utolsó métereken dőlt el. Tóth Anita tudósítása a drámai Nyíregyháza Raliról, amelyen az is kiderült, hogy miért ért fülig a nézők szája, és hogy Hadik miért volt sötétben gyorsabb, mint világosban.

Ha pedig hétfő, akkor ezúttal is Népsport melléklet 4 oldalon – többek között az 1948-ban Rákosi Mátyáshoz forduló Fradival és a kardvívás legendás mesterével, Borsody Lászlóval.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik