Lunde Haraldsen: A Győrben most játszottam a legjobban

Vágólapra másolva!
2011.02.21. 18:34
null
<p>Katrine Lunde Haraldsen a védelmet irányítja</p><p>(Fotó: Németh Ferenc) </p>
A női kézilabda Bajnokok Ligája szombati középdöntőjében a Larvikot idegenben 25–16-ra elpáholó Győri Audi ETO KC 57.9 százalékkal védő kapusa, Katrine Lunde Haraldsen csodálkozott, mennyire nem tudtak mit kezdeni honfitársai a magyar bajnokkal.

– Olyan volt, főleg az első félidőben, mintha a magyar bajnokság alsóházából kapott volna ellenfelet a Győr, miközben a világ legjobbjai álltak vele szemben.
– Reméltem, jól fogunk játszani, de azt sem a csapat, sem én nem gondoltam volna, hogy ennyire könnyű dolgunk lesz. Azt hittem, sokkal jobban harcolnak majd, de egyszerűen nem találták az ellenszert, annyira jól működött a védelmünk és a támadójátékunk is. Biztosan sokat számított, hogy nem hagytuk, hogy lerohanjanak minket, ez kulcsfontosságú a Larvik ellen.

– 57.9 százalékkal védett. Mikor teljesített legutóbb ilyen jól?
– Nem rangsorolom magamban a meccseket, de a Győrben szerintem most játszottam a legjobban.

– Mi volt az oka, hogy gyakorlatilag kivédte a szemüket azoknak a játékosoknak, akik talán a legjobban ismerik önt a nemzetközi mezőnyben?
– Remek védekezést kaptam, és az is feldobott, hogy mindenkinek jól ment a csapatból. De azt hiszem, nem árulok el újdonságot, hogy a szombaton mutatottnál sokkal jobban is tud játszani a Larvik, és nyilván Győrben bizonyítaná is, úgyhogy a hazai meccs talán még keményebb lesz, mint a kinti volt.

 

 

AZ INTERJÚ TELJES SZÖVEGÉT A NEMZETI SPORT HÉTFŐI SZÁMÁBAN OLVASHATJA EL.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik