Koronavírus: a Győri ETO-nál is beszüntették az edzéseket

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2020.03.15. 07:03
null
A női kézisek sem tréningeznek (Fotó: Tumbász Hédi)
A közös tréningeket határozatlan időre felfüggesztették a Győri Audi ETO KC-nál is – olvasható a klub szombat esti közleményében. A csapat tagjai egyéni edzéstervek alapján próbálják formában tartani magukat odahaza.

 

„A Magyar Kézilabda-szövetség Elnökségének döntése következtében a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése miatt, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette. A Győri Audi ETO KC valamennyi csapatánál felfüggesztésre kerültek az edzések is” – olvasható az ETO közleménye.

A kialakult helyzetben a klub vezetősége, az orvosi stáb és a klub szakmai stábja közösen négy olyan döntést hozott meg, amely az egyesület minden tagja, sportolója és munkavállalója számára érvényes.

• Nem tart az egyesület csoportos edzéseket semelyik csapatának sem. Az első csapat tagjai számára a szakmai stáb egyéni, otthon elvégezhető edzésprogramot készített.
• Nem látogatható az Audi Aréna Győr sportlétesítménye, a játékosok nem látogathatnak edzés elvégzésére konditermet sem a vírus terjedésének megelőzése miatt.
• Az első csapat tagjai és a klub menedzsment létrehozott egy kommunikációs platformot, ahol mindenki naponta jelzi tartózkodási helyét, és beszámol aktuális egészségügyi állapotáról.
• A vezetőség a menedzsment tagja számára kötelezően elrendelte az otthoni munkavégzést.

„Ezúton szeretnénk felhívni minden szurkolónk, szimpatizánsunk és kollégánk figyelmét az óvintézkedések betartására, önmagunk és családtagjaink védelme miatt – zárul a győri kézilabdacsapat közleménye.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik