Kiélezett meccs németveréssel; Lanzafame motivációi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2018.12.09. 22:56
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.


Női válogatottunk végig éles meccset játszott a németekkel a franciaországi Európa-bajnokság középdöntőjében, s a hajrában ugyan az ellenfélnél volt az előny, előbb Schatzl Nadine egyenlített, majd Háfra Noémi káprázatos bal felső sarkos bombájával a győzelmet is megszereztük, ami azt jelenti, hogy bár nagyon kiegyensúlyozott a csoport, a négy közé jutásra is megmaradt az esély. A helyszínről Papp Bálint tudósított.
Női válogatottunk végig éles meccset játszott a németekkel a franciaországi Európa-bajnokság középdöntőjében,
s a hajrában ugyan az ellenfélnél volt az előny, előbb Schatzl Nadine egyenlített, majd Háfra Noémi káprázatos bal felső sarkos bombájával a győzelmet is megszereztük, ami azt jelenti, hogy bár nagyon kiegyensúlyozott a csoport, a négy közé jutásra is megmaradt az esély. A helyszínről Papp Bálint tudósított.

Elégedett gólgyáros. Az OTP Bank Liga 17. fordulójában a Mezőkövesd ellen duplázó Davide Lanzafame nyolc találattal vezeti a góllövőlistát, nincs is oka panaszra, s a téli pihenő előtt a Mol Vidi FC elleni, vasárnapi rangadón begyűjthető három pont motiválja, azután viszont jöhet Dominika.

Kádár Tamás jól érzi magát a Dinamo Kijevnél, de mivel a legjobb korban van, egy kihívást jelentő ajánlatra igent mondana, mert topbajnokság topcsapatába vágyik.

Bernek Péter a 400 vegyes Európa-bajnokaként ugrik vízbe kedden kezdődő kínai a rövid pályás úszó-világbajnokságon, ám a hosszú kihagyás miatt nem tudja pontosan, mire is számíthat Hangcsouban. Kovács Erika interjúja.

Az első első: Jászapáti Petra aranyérmet szerzett 500 méteren Almatiban – ezt megelőzően magyar női rövid pályás gyorskorcsolyázó még sosem nyert világkupaversenyt.

Ezen a hétfőn sem hiányozhat a Népsport-mellékletünk. 1943: Puskás Öcsi, a 16 esztendős újonc; 1938: Joe Louis a Nemzeti Sportban; Gyetvai László megszerette a whiskyt; A futballbarát Mussolini.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek