Női kézi: szlovén pótolhatja Bulatovicsot a montenegrói válogatottban

R. E. B.R. E. B.
Vágólapra másolva!
2020.05.03. 10:24
null
Elképzelhető, hogy Barbara Lazovic (a labdával) montenegrói válogatott lesz (Forrás: ZSRK Buducsnoszt)
Lapértesülés szerint a szlovén Barbara Lazovic veheti át a tervek szerint az idény végén visszavonuló Katarina Bulatovics helyét a montenegrói női kézilabda-válogatottban.

A montenegrói lap, a Vijesti információi alapján a szlovén Barbara Lazovic pótolhatja Katarina Bulatovicsot a montenegrói válogatottban. A kiváló jobbátlövő úgy tervezte, hogy a tokiói olimpián fejezi be a pályafutását, ám a játékokat egy évvel elhalasztották, és az olimpiai selejtezőtornákat sem rendezték meg, így Montenegró még küzd a kvótáért. Ha a Győri ETO-t erősítő kézilabdázó tényleg nem folytatja a játékot, klasszist veszít hazája válogatottja. Ugyanakkor rutinos kézilabdázóval pótolhatják, a 32 éves szlovén Lazovic váltana országot.

„Mint minden sportolónak, nekem is nagy vágyam, hogy olimpián szerepeljek. Egyeztetünk, aztán meglátjuk, mi történik” – fogalmazott az RTCG-nek Lazovic, aki a montenegrói Vuk Lazovics felesége. A szlovén jobbátlövő korábban légióskodott a Vardarban és a CSM Bucuresti-ben is, a félbeszakított idényben a montenegrói Budusznoszt Podgoricát erősítette, a szlovén válogatottban korábban 75 mérkőzésen 267 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik